Am o problema ft grava: daca dimineata pot juca si eu aproape normal pe prz dupa amiaza in special cand vine lumea de la munca desi mi se arata ca am un ping de 45 la lagometru arata cifrele 18 ,19 nu cum ar fi normal 20 iar dunga verde si cea albastra arata ca un curcubeu multicolor si seamana cu dintii de fierastrau. Sant sigur ca exista o o explicatie vb lu Leana din Vacanta Mare Ps: n-o sa mai pot juca nici dimineata pt ca in curand plec la munca<> Sa nu crede-ti ca ma consider un jucator formidabil dar am impresia ca performantele mele sant influentate intr-o oarecare masura de acest fenomen-------------- Ce e de facut ?
Pff Guns deja mai zapacit cu dungile tale albastre ..dar iti pot spune ca ieri de exp am avut si eu lag in ciuda pingului care il afisa, nu cred ca esti sg cu prob asta .. mai toti se plang de lag ..insa iti pot spune ca astazi am jucat fara probleme, nu te necaji ptr ca sigur nu este de la internet asta rasp la msj de astazi .. dezavantaj sau nu asta e jocul si nici nu stiu daca exista vreo solutie ptr tine in leg cu asta ..daca te incal cu ceva reistal et nu stiu poate te ajuta have fun :P
De acord cu tine Dane dar ca sa renunt trebuie sa dau doua mil pt reziliere iara cei de la rds zic ca or sa vina si la mine dar nu mi-au zis data probabil la anu . Deci e clar ca in urmatoarele luni am sa joc Mario .